Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Sauna Oasis uw sauna en infraroodsauna expert
Sauna Oasis

Privé zwembad in de woning

Geniet je van relaxeren, maar kan je net zo goed genieten van een sportieve activiteit, dan mag een privé zwembad zeker niet ontbreken in je wellness center. Door gebruik te maken van een slim ontwerp of een zwembad dat werkt met stroming kan je ook met een beperkte oppervlakte genieten van heel veel zwemplezier!

Ontvang vrijblijvend advies en prijzen op maat van jouw project via de offertepagina.

 

privé zwembad

 

Intex zwembad als goedkoop alternatief

Twijfel je nog of je een zwembad met vaste constructie wilt plaatsen, dan doe je er goed aan eerst een tijdelijk zwembad te plaatsen zoals de gekende intex zwembaden. Deze plastic zwembaden zijn relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen op elke ondergrond. Afhankelijk van het gewenste model kan je kiezen uit een opblaasbaar zwembad of een zwembad met een metalen frame.

Intex privé zwembad

De intex zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kunnen voorzien worden van alle comfort zoals een zuiveringspomp, afdekzeil en zelfs een warmtepomp.  Meer info vind je op de website van www.zwembadkopen.be.

 

Offertes voor een zwembad ontvangen?

Kies voor een gespecialiseerd zwembadbouwer en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw zwembad. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 zwembadbouwers actief in jouw buurt.