Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Sauna Oasis uw sauna en infraroodsauna expert
Sauna Oasis

Infraroodsauna

Een infraroodsauna is bijzonder goed voor de gezondheid en kan ook gebruikt worden om helemaal tot rust te komen. Met de hulp van infraroodstralen komen spieren en gewrichten tot rust en worden pijnscheuten zoals reuma sterk gereduceerd.

Ontvang vrijblijvend advies en prijzen op maat van jouw project via de offertepagina.

 

 Soorten infraroodsauna’s

Infraroodstralers zijn doorgaans verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. De goedkoopste versie bestaat uit een verplaatsbare straler die je achter je rug, hoofd of schouders kan plaatsen. Wil je genieten van een complete straling in een warme omgeving, dan kan je gebruikmaken van een infraroodcabine of infraroodsauna.

Een infraroodcabine heeft als voordeel dat het vrij compact is en makkelijk geplaatst kan worden in elke bestaande kamer. Het nadeel is dan weer dat het vrij beperkt is qua oppervlakte en dat het niet te combineren is met andere wellnesstechnieken zoals een Finse sauna. Dit is wel het geval bij een infraroodsauna.

 

infraroodcabine

 

Kostprijs infraroodsauna

De kostprijs van een infraroodsauna schommelt tussen de 1500 en 7500 euro. Veel hangt af van het gewenste vermogen en de oppervlakte. Wanneer je kiest voor een kwalitatief merk kan je zelfs genieten van levenslange garantie! Vergelijk vrijblijvend voorstellen en prijzen van verschillende installateurs via onderstaand offerteformulier:

 

Offertes op maat van jouw project ontvangen?

Wil je een jacuzzi, sauna, infraroodcabine, ... laten plaatsen? Kies dan voor een gespecialiseerd installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 wellness experten actief in jouw buurt.