Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Sauna Oasis uw sauna en infraroodsauna expert
Sauna Oasis

Kenmerken Finse sauna's

Bij de meeste mensen zal de Finse sauna een belletje doen rinkelen. Het is een bekend type sauna. De warmte ontspant de spieren, doet je bloed circuleren en opent de poriën. Zowel je geest als huid worden gezuiverd.

Ontvang vrijblijvend advies en prijzen op maat van jouw project via de offertepagina.

 

Wat is typisch aan een Finse sauna?

De meeste mensen die bekend zijn met sauna’s, zullen wel al van een Finse sauna gehoord hebben. Een Finse sauna wordt gekenmerkt door een aantal elementen. Het is een sauna type waarbij de temperatuur erg hoog oploopt. Daarnaast zijn er ook de typische lavastenen. Deze stenen zorgen voor de hoge temperatuur. Daarnaast zijn deze sauna’s niet zo vochtig in vergelijking met andere saunasoorten.

 

Finse sauna kenmerken

 

Gezondheidsvoordelen

De voordelen voor je gezondheid zijn talrijk. Het stimuleert je bloedsomloop en opent de poriën. Daarnaast verhoogt het ook je weerstand. Het voert afvalstoffen uit je lichaam. Interesse in een Finse sauna. Ontvang en vergelijk dan vrijblijvend voorstellen en prijzen van gespecialiseerde plaatsers via de offertepagina.

 

Verschil met infraroodsauna’s

Een infraroodsauna werkt op basis van infraroodstralen, al dan niet geplaatst via infraroodpanelen. Het is een andere soort warmte. Infraroodsauna’s zijn erg geschikt voor mensen die problemen hebben met spieren of gewrichten.  Het warmt hun spieren op. De sfeer in een dergelijke sauna is ook compleet anders. Welke voorkeur jij hebt, is volledig persoonlijk.

 

Offertes op maat van jouw project ontvangen?

Wil je een jacuzzi, sauna, infraroodcabine, ... laten plaatsen? Kies dan voor een gespecialiseerd installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 wellness experten actief in jouw buurt.